(Android/iOS) Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa cheat code nieograniczona liczba pierwiastków
Feb 5, 2022 12:55:45 GMT 2
Post by trypamorvato on Feb 5, 2022 12:55:45 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba pierwiastków ▞▞▞
▞▞▞ Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa 2022 version ▞▞▞
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkada asax
Bardzo wciągająca. Ale reklamy naprawdę wymknęły się spod kontroli. Nie mam problemu z oglądaniem reklam gratisów, ale kiedy są dłuższe niż tablica i po każdym? Nie mam do tego cierpliwości.
Kegilaan di Dapur - Game Restoran Juru masak Arked qgl
Gra wydawała się fajna. Szkoda, że jest tak dużo reklam! Jak co 2-3 minuty musisz obejrzeć co najmniej 5-10 sekund reklamy. Zabrał całą zabawę. Zaraz go odinstaluję.
Kegilaan di Dapur - Game Restoran Juru masak Arked qgl
Adam Zamoyski Święte szaleństwo Romantycy, patrioci, rewolucjoniści 1776 1871 ... Anna Kopcza, Aleksandra Kopcza Artystyczne smaki Z miłości do kuchni.
To fantastyczne, ale niektóre poziomy są bardzo trudne. Na trudne poziomy wykorzystuję prawie dwa lub trzy tygodnie. Taki smutny. Ale nadal kocham tę grę.
Ładuje się 5 godzin w gorszą grę nie grałem zróbcie to plis może być wwtedy 5 gwiazdek plis
Dobra gra do poziomu 80 jest niemożliwa do wygrania bez płacenia za dopalacze.
Naprawdę zabawne, ale reklamy, które nie znikną, w rzeczywistości muszą wchodzić z nimi w interakcję, są zabójcze dla szumu.
dobra gra, ale dodaj tryb zrelaksowany, czas płynie zbyt szybko. Wolę gry dla zabawy, zbyt wiele ma czasowe/ograniczone ruchy, które sprawiają, że gra NIE ZABAWA. Wiem, że tak się dzieje, ale nie wszyscy to robią.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games आर्केड गेम rinj
To całkiem dobra gra, ale na wyższych poziomach jestem trochę niemożliwa.
FAJNA gra ale szybko robi sie zamknięte
Pobieranie Chef Papa - Restaurant Story - Fibonapps
Gra jest. Dobrze, ponieważ to, co się stało, to że chciałem nową aplikację do kuchni, próbowałem ją kupić i nacisnąłem diamenty i powiedział, że otrzymam 2 diamenty więcej, jeśli obejrzę reklamę, co dało mi 2 4, a następnie 6
czy w dzisiejszych grach nie ma już przycisku wyjścia? Nie mogę grać 24 godziny na dobę, bo muszę jeść, pić i spać.
Gra jest dobra, ale za dużo reklam 🙄😬 i przeszkadza graczowi😶
Niezwykle zabawne na początku, ale po około 60 do 80 poziomie staje się niemożliwe bez użycia płatnych do grania dopalaczy... Niezwykle niezrównoważone
zero Jest 💰💰💰💰
Poziomy są zaprojektowane tak, aby ukończenie wymagało dużej ilości rubinów, a następnie będziesz zmuszony do zakupu rubinów, jeśli chcesz grać
Próbuje zmusić cię do wydawania gotówki tylko po to, aby pokonać poziomy. Zdobycie wystarczającej liczby diamentów zajmuje tydzień. Zagraj w inną grę przez kilka dni.
Gra jest bardzo zabawna i wciągająca, ale za dużo reklam, musisz oglądać długie reklamy po prawie każdym poziomie.. Chyba że jesteś gotów zapłacić za usunięcie reklam
쿠킹 매드니스 - 셰프의 레스토랑 게임 아케이드 vhb
Emulator Androida BlueStacks ... Graj w swoje ulubione gry mobilne z kategorii Zręcznościowe na komputerze z ... Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa.
Dziś głównie polskimi mediami. Nie tak dawno pomstowano na ministerialny zakaz używania soli w kuchniach barów mlecznych. Potem pojawił się
Fajna aplikacja, dużo się dzieje można się.
Kiedy po raz pierwszy zacząłem korzystać z tej aplikacji, miałem 8 żyć, odkąd ostatnio zaktualizowałem aplikację, ma ona tylko 5 żyć.
Czekam już 2 miesiące na aktualizacje z dodatkowymi poziomami..
Nie można przejść dalej poraszka i na ciąganie, że przez zakup diamentów
Uwielbiam tę grę, ale reklamy są zbyt częste i długie. Chciałbym mieć opcję „uaktualnienia”, aby usunąć wszystkie reklamy za kilka dolców.
Fajna ale utknelam na 110 poziomie i nawet z rękawicą, nie można przejść szkoda
Crazy Chef: Food Truck Game Arkadspel dgy
Dałem tej aplikacji trzy gwiazdki, ponieważ po osiągnięciu pewnego poziomu jest prawie niemożliwe, aby przejść poziom bez wydawania pieniędzy
Gra jest bardzo dobra, grałem każdego dnia, jest duży problem, ponieważ jeśli masz konto bankowe do zakupu dimonda na wyższy poziom, nie mam konta bankowego, więc próbowałem tyle razy, ale nie zadziałało, mam teraz dość Odinstalowałem tę aplikację👎🖐️
Ani jednej gwiazdki bym nie dano, ponieważ mam tą możliwość posiadania z fb i gram na tablecie i dostępie i jak gram na dostęp do jak zajrzę później na tableta to mi cofnie za każdym razem, aby utrzymać uzbierane 9 klucze jak grałam na stolecie i wchodzę na dostęp na telefon i mam 7 kluczy pisałam do supportu ale oni mi nic nie odpisali.... Myślę, że ktoś to
Gra jest całkiem fajna. Tylko denerwuje mnie fakt, że musi być wymagane, aby wszystkie spełnione warunki musiały przejść 2-3 wszystkie warunki.
nie moge przejsc poziomu 3, brakuje mi klijentuw, zrobilem to szybko jak sie da
ZBYT WIELE REKLAM KAŻDEGO PO ETAPIE I TO HELLA Irytujące!!!!!!!
Ýplus język polski ale widać, że twórcy do góry, że są dostępne sąsiedztwo arabskimi, bo po tym jak góra czerwonego wina cena 6.500 6.500
Gra w sama w sobie ok ale jest bardzo ale do bardzo dużo reklam!! Zrób coś z nimi!